Walentynkowa kolacja

05.02.2017


Święto zakochanych to szczególny wieczór, a my przygotowaliśmy dla Was wyjątkową kolację, która podkreśli romantyczny charakter tego wydarzenia. Czterodaniowe menu to koszt 109 zł od osoby, a do tego proponujemy degustacyjny zestaw win za dodatkowe 50 zł. Rezerwacje pod nr telefonu: 506 40 40 59
Menu:

Para ostryg z Maldon na ostro i na słodko
(po 2 sztuki na osobę)
Atmospheres Jo Landron / Loara / Francja

Krem z karczocha z truflą Pregiato
Leitz Riesling Leitz Out / Rhaigau / Niemcy

Dorsz Skrei z kiszoną cytryną, groszkiem i ziemniakami noisettes
Le due Torri Pinot Grigio / Friuli / Włochy

lub

Frutti di mare (przegrzebki, małże Bouchot, moscardini, krewetki)
L’Armangia Chardonnay / Piemont / Włochy

lub

Walijskie biodro jagnięce z kalafiorem i orzechami pinii
Luc Baudet Cotes du Rhone / Cotes du Rhone / Francja

Na deser

Gorzka czekolada z wiśnią i słonym karmelem