Kolacja walentynkowa

09.02.2019


Kochacie, jesteście kochani, dopiero rozglądajcie się za drugą połówką? A może chcecie po prostu spędzić w ten dzień czas z ukochanymi przyjaciółmi :) Dzień św. Walentego w Superiore, to specjalne set menu oraz wina degustacyjne do każdego dania.

Zarezerwujcie stolik już dzisiaj!
tel. 506 404 059
------------------------

SET MENU 120 pln / os. - wymagana wcześniejsza rezerwacja - dostępne w dniach 14.02-16.02
Tapasy:
Ostrygi Fine de Claire z fenkułem
Tatar z jelenia z trybulą i orzechem pini
Buraki z chrzanem i z pietruszką
Freekeh z ośmiornicą

Krem: Bisque z krewetek

Danie główne do wyboru:
Dorsz Skrei z fregulą, jarmużem, papryką i skorzonerą
Schab jagnięcy z pasternakiem, arancini, szpinakiem i sumakiem

Deser: Sernik z mango i marakują
------------------------

WINO SET 120 pln / os. - - wymagana wcześniejsza rezerwacja - dostępne w dniach 14.02-16.02
Wersje 75 ml degustacyjne

Do tapasów: musujące: Prosecco COLLE DEI PINI
Krem: beczkowe chardonnay, Francja - Pouilly-Fuisse, La Joue du Roy, Chardonnay

Dania główne:
Dorsz - Magpie Estate Rag & Bone Riesling, Riesling / Eden Valley
Schab jagnięcy - Clos du Gravillas, Sur La Lune, Carignan, Syrah

Desser: Domaine du Tariquet Les Premieres Grives, Gros Manseng