Kolacja Walentynkowa

07.02.2018


Święto zakochanych to szczególny wieczór, a my przygotowaliśmy dla Was wyjątkową kolację, która podkreśli romantyczny charakter tego wydarzenia. Szef kuchni przygotował specjalnie skomponowane, cztero-daniowe menu. Koszt 120 zł od osoby, a do tego proponujemy degustacyjny zestaw win za dodatkowe 70 zł.

Uzupełnieniem klimatycznego wieczoru będzie muzyka na żywo w wykonaniu Danuty Zapiór, wszechstronnej artystki która płynnie porusza się zarówno w muzyce klasycznej jak i rozrywkowej.

Menu:

Ostryga z kieliszkiem Prosecco

Zestaw tapas dla dwojga:
Przegrzebki z kaszanką i kiszoną cytryną
Parfait z kaczej wątróbki z rabarbarem
Brik z kozim serem, konfitura z buraków i pomarańczy

Zupa:
Bisque z raków, rouille z szafranem,

Danie główne:
Jagnięcina, słonecznik bulwiasty, szpinak, granat
lub
Dorsz Skrei, grzyby, merguez, vermouth

Deser:
Creme Caramel, kawa, migdały

Rezerwacje pod nr telefonu: 506 40 40 59
info@superiorewinebar.pl